Categories
General
Sortides
Noticies
QUATRE PROCESSOS EN RESIDÈNCIA[General]
Dimecres, 26 de febrer de 2020

 

Aquest dimecres, 26 de febrer, a les 22,15hBetevé emetrà de nou el document audiovisual "Quatre processos EN RESiDÈNCiA" (2015).

 

Ens plau molt que la televisió pública de Barcelona ens torni a dedicar un espai en el marc de "Pantalles"!

 

Sinopsi: durant la 6a edició d'EN RESiDÈNCiA (2014-2015) el docent Lluís Crous ens va fer un regal just abans de jubilar-se. Especialista en audiovisual, Crous va documentar i enregistrar quatre dels deu processos de creació que es van desenvolupar al llarg d'aquella edició: "Paraules clau", de Jordi Mitjà EN RESiDÈNCiA al Milà i Fontanals; "Com marcar el món", de Francesc Torres al Domènech i Montaner; "Teen Cell", d'Aimar Pérez Galí al Menéndez y Pelayo; i  "41º22'6"N 2º9'33"E", de Lua Coderch EN RESiDÈNCiA al Montjuïc.

 

Després de les presentacions públiques, aquest material es va editar en cinc peces audiovisuals: una per cada procés de creació, i una cinquena peça amb fragments de cadascun d'ells, amb una durada de quasi 22 minuts. Aquesta darrera peça, denominada "Quatre processos EN RESiDÈNCiA" va ser emesa per Betevé l'abril de 2019, en el context de l'exposició "Aquí hem trobat un espai per pensar" (Fabra i Coats-Centre d'Art Contemporani i Fàbrica de Creació), que mostrava les obres i els processos de creació desenvolupats al llarg de les 9 primeres edicions del programa (2009-2019).

 

Si no la podeu veure durant l'emissió per betevé, la podeu visualitzar en aquest enllaç!

 

I, si voleu veure les altres quatre peces, les podeu trobar a la nostra web, a les següents dreceres:

 

"Paraules clau", de Jordi Mitjà EN RESiDÈNCiA al Milà i Fontanals

"Com marcar el món", de Francesc Torres al Domènech i Montaner

"Teen Cell", d'Aimar Pérez Galí al Menéndez y Pelayo

"41º22'6"N 2º9'33"E", de Lua Coderch EN RESiDÈNCiA al Montjuïc

 

Seguim...

 

Carles Giner Camprubí

EN RESiDÈNCiA

Institut de Cultura de Barcelona