Categories
General
Sortides
Noticies
CLOENDA DEL PROJECTE PATIS ACTIUS[General]
Dilluns, 17 de juny de 2019
Tanquem el Projecte Patis Actius del Domènech i Montaner del curs 2018-19 amb un gran èxit de participació i entusiasme per part de l’alumnat.

El projecte ha inclòs una Lliga de Pati amb els esports de bàsquet 3x3, volei 4x4 i fútbol 5x5 i a una activitat de Urban Dance dinamitzada per 3 alumnes de batxillerat.

Els guanyadors de la Lliga de Volei de 1r cicle ha sigut l’equip “No Name” format per: Júlia Biel, Eva Rodríguez, Valerio Ciudin i Coronada Romero.
I de 2n cicle ha sigut l’equip “Mariquiquis” format per: Pau Biel, Mila Ortiz, Miriam Pradas i Laura Castillo. Es va fer un partit amistós força disputat entre els dos equips, guanyant finalment els “Mariquiquis”. La final de Bàsquet 3x3 va ser jugada per l’equip format pels jugadors: Pol Alegre, Daniel Alzuria i Manel Pacheco i l’equip “Los Mejores” format pels jugadors: Pol Collantes, Daniel Solis i Iker Cuello. L’equip “Los Mejores” van guanyar la final.

En la lliga de Futbol 5x5 l’equip guanyador de 1r cicle ha sigut l’equip “Bifrutas” format pels jugadors: Dereck López, Izan Serrano, Iker Agüera, Izan Deu. I l’equip guanyador de 2n cicle “Els Futboleros” format pels jugadors: Boris Leyva, Dylan Neira, David, Aries ValenciaMayo Kaba. L’equip guanyador “Els futboleros” va disputar un partit amistós contra l’equip de professors del Domènech i Montaner. Va ser molt disputat amb resultat final d’empat.

El grup d’Urban Dance ha estat treballant diferentes coreografies i potser les podrem veure en acció a la festa de fi de curs.

Des del departament d’Educació Física volem Felicitar a tot l’alumnat que ha participat en els diferents esports i al grup de ball. Felicitar i agraïr especialment a
aquells alumnes que han col.lborat portant el grup de ball i fent d’arbitres. I una menció especial pel grup de professors que han fet d´àrbitres al llarg de tota la lliga i van jugar el partit amistós.

Fins el curs vinent!!!!!!!!!!!!!!!