Categories
General
Sortides
Noticies
DIA MUNDIAL DE L´ACTIVITAT FÍSICA[General]
Divendres, 26 d'abril de 2019
El passat divendres 12 d’abril vàrem celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física a l’Institut Domènech i Montaner per l’alumnat de 1r i 2n d’ESO amb el lema de CADA DIA + ACTIUS.

Els alumnes de 2n d’ESO van escollir dos tallers entre les següents propostes: Balls Llatins, Defensa Personal, Danses Tradicionals Turques, Caminada al rocòdrom exterior de Montjuic i Bitlles Catalanes.

L’alumnat de 1r d’ESO va estar practicant diferents activitats al llarg de tot el matí com: Korfball, Hoquei, Indiaca, xanques i “pedalin”, Curses de sacs i “soga-tira” Kindball, Futbi, i Shoutball.

El professorat que acompanyava cada activitat també ha donat una puntuació a cada equip basant-se en el JOC NET, és a dir, si els participants es saludaven abans i després de cada activitat, si s’animaven entre ells i si respectaven l’adversari i les decisions del professorat.

1rC ha sigut la classe que ha obtingut més puntuació en el JOC NET. Moltes felicitats! 

Com podeu veure en aquest enllaç i en aquest altre. va ser una jornada esplèndida on l’alumnat va estar practicant activitat física d’una manera lúdica, divertida i amb joc net.A més a més, l´alumnat de 3er d´ESO va participar en una espectacular gimcana al centre de Barcelona.