Categories
General
Sortides
Noticies
EN CREACIÓ: UN PROJECTE D´ART A L´AULA.[General]
Dilluns, 12 de juny de 2017
EN CREACIÓ ÉS UNA PROPOSTA EDUCATIVA QUE VOL OFERIR A L´ALUMNAT L´EXPERIÈNCIA DE VIURE UN PROCÉS CREATIU ARTÍSTIC. DURANT EL SEGUIMENT D´AQUEST PROCÉS ES PRETÉN FACILITAR EINES PRÒPIES DEL LLENGUATGE VISUAL I PLÀSTIC PERQUÈ L´ALUMNE PUGUI COMUNICAR, A TRAVÉS D´ELLES, LES SEVES EMOCIONS I INQUIETUDS EN UNA ETAPA CLAU DE LA SEVA FORMACIÓ COM A PERSONES.

AQUESTA VIVÈNCIA HA ESTAT ACOMPANYADA EN TOT MOMENT PER ARTISTES EN ACTIU QUE HAN COMPARTIT AMB L´ALUMNAT LA SEVA FORMA D´ENFRONTAR UN PROCÉS CREATIU. LA PROPOSTA HA IMPLICAT TREBALLAR DURANT EL TERCER TRIMESTRE DE L´ANY ESCOLAR 2016-2017 AMB TOTA L´AULA (32 ALUMNES) DE L´OPTATIVA DE VISUAL I PLÀSTICA  DE 4RT D´ESO, A CÀRREC DE LA PROFESSORA ADA VÀZQUEZ, DE L´INSTITUT LLUÍS DOMÈNECH I MONTANER (BARCELONA).

ELS ARTISTES RESPONSABLES DE CONDUIR EL PROCÉS CREATIU HAN ESTAT ELS MEMBRES DE EL TRASTERO, COL.LECTIU ARTÍSTIC FUNDAT L´ANY 2013 PEL FOTÒGRAF TONI PAYAN I L´ARTISTA PLÀSTICA ADA VÁZQUEZ.

EL SEU TREBALL ES FONAMENTA EN LA BARREJA DE DIFERENTS LLENGUATGES (ARTS PLÀSTIQUES I VISUALS, FOTOGRAFIA, COLLAGE...) CERCANT UNA COMUNICACIÓ HONESTA I DIRECTA. ACTUALMENT SÓN ARTISTES RESIDENTS A EART ON DESENVOLUPEN LA SEVA TASCA ARTÍSTICA.

AQUEST PROJECTE HA COMPTAT HA COMPTAT AMB L´ASSESSORAMENT EDUCATIU I EL SUPORT D´EART-EXPERIMENTEM AMB L´ART, ASSOCIACIÓ AMB MÉS DE 20 ANYS DE TRAJECTÒRIA EN L´ÀMBIT DE L´ART I L´EDUCACIÓ.

EN AQUEST ENLLAÇ PODREU TROBAR MÉS INFORMACIÓ. I AQUÍ TENIU EL RESSÒ QUE HA FET EL DIARI LA MARINA.


EN LA PLANTA BAIXA DE L´INSTITUT PODEU CONTEMPLAR UN MOSTRA DELS TREBALLS QUE S´HAN FET EN AQUEST PROJECTE.

ESTEU TOTS CONVIDATS!!!